Contact					Allergenen				Catering					Nijverheidsweg-Noord 130-26 Buffetten					Disclaimer				Events					3812 PN  Amersfoort Walking dinner				Brochures				Verhuur					Tel: 033-4321891 Borrel Hapjes				M.V.O.				Workshops				Mob: 0625298591 Luxe broodjes				Locaties				Amersfoort				E: martien@frigerio.nl Barbecue					Assortiment									I: www.frigerio.nl Bij ons kunt u pinnen! Waarom  FRIGERIO Service in Food ?  •	Dagverse producten •	Meer dan 25 jaar ervaring •	Levering door heel Nederland •	Workshops Heeft u een allergie?  Meld het ons en wij proberen aan uw wensen te voldoen.

Catering & Events

Uw feest is voor ons een uitdaging

Of het nu om een opening van uw bedrijf, een tuinfeest, personeelsfeest of een 25-jarige bruiloft gaat. Voor ons is het een uidaging om van uw feest ook een feest te maken. Samen met onze partners ZininEvents en Schootpartyservice kunnen wij voor een perfect georganiseerd feest zorgen. Bij u de zorg wegnemen is voor ons juist de uitdaging. Om uw feest tot een succes te maken hebben wij o.a. een uitgebreid assortiment van leuke en verfrissende hapjes, zoals hoorntjes met geitenkaas en honing, eendenlever met vijgenchutney en zalmmousse met forelkuit. Ons volledig assortiment van hippe hapjes vindt u hier. Uw gasten zullen verbaasd zijn en daar is het ons juist om te doen.

Koken met de Big Green Egg is ook voor ons een feestje!

Op een ongedwongen manier, genieten van kleine gerechtjes die aan uw gasten gepresenteerd worden. Dat is wat wij doen met ons concept “walking dinner”. Uw gasten dineren niet aan gedekte tafels, maar informeel, ‘al wandelend’ in ongedwongen sfeer. Elk half uur worden door ons de lekkerste culinaire verrassingen geserveerd op trendy servies. Dit concept is natuurlijk ook te gebruiken voor een housewarming party of bij de opening van uw bedrijf. Wij serveren onze gerechtjes op trendy en biologisch servies. Want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wat dacht u om te beginnen een soepje naar keuze, geserveerd in een wijnglas met kaasstengel of crispy parmachip. Soepje, naar keus, geserveerd in wijnglas Rouleau van parelhoender met katenspek en jus Licht gerookte zalmtartaar met saus van langoustines en gebakken gamba Spies van kip met teryakisaus in bambooschuitje Hamburger van puur rundvlees met rucola, pedanokaas en zontomaatje Gamba spies met zoete chilisaus en wakamé Kalfswang met geroosterde paprika en kalfsjus Crostade met geitenkaas, honing en compote van rode ui Gerookt zalmmootje op zuurkool met Hollandaisesaus Brick & Brack - Ei met harisa in een krokant jasje Natuurlijk hebben wij een een scala aan kleine voor- en nagerechtjes. Kijk hier voor het totaaloverzicht.