© kroonenburgbeheer 2014
Home Keuken Restaurant Gerechten Menukaarten De Witte Holevoet Foto's Contact

Gerechten

Reünie met de smaak van toen.

Kent u ze nog? Escarienne kruidenmelange Talmotel smaakversterker (later Wijcotel) Voorgerechten Gevulde champignonkoppen Cellerie Frites Gerookte paling en papillotte Langoustines à l’ escarienne Champignons a la Greque Asperges en pappiotte Cocktail Antoine Cocktail Monica Cocktail Nonpareille Flensje Picarde Soepen Bortsch Boula Boula Vichicoise Heldere dubbelgetrokken bouillon met merg Hoofdgerechten Soufflé van tarbot Zalm met dillesaus Quenelles van snoekbaars Quenelles van zalm Trouvaille de saumon Reeragout met puree Knolsederijpuree Parelhoender met amandelsaus Gebakken forel met amandelsaus Ris de veau sauté Kalfsvlees à la Orloff Nagerechten Orange Madrid Sherry Triffle Vossenbessen parfait Sabayon Deze en andere recepten ( de orginele dus) zijn bij mij in te zien.
Gerechten